work

În situaţia în care doriți să veniți în România ca lucrător permanent, stagiar, sezonier, transfrontalier sau lucrător înalt calificat şi nu faceţi parte din categoria de cetăţeni străini care nu au nevoie de aviz de angajare (ex: membri de familie ai cetăţenilor români, persoane cu un drept de şedere pe termen lung în România, persoane cu o formă de protecţie etc.) sau care deja se află pe teritoriul ţării cu un alt scop al şederii care le dă dreptul să lucreze (ex: studenţi, persoane venite în scopul reîntregirii familiei), va trebui să parcurgeţi mai multe etape.
Aflați absolut toate informațiile necesare despre dreptul la muncă în România aici.